Vind jouw plek bij DEMCON

Over DEMCON

Bij DEMCON draait het om de techniek. Complexe projecten, dat is waar we warm van worden en waar we goed in zijn. Het liefst beginnen we met een leeg vel papier om de systeemconcepten, vanuit de kern van de probleemstelling, principieel juist op te bouwen. De concepten die we bedenken en uitwerken, realiseren we desgewenst zelf in onze assemblagehal.

 

We verleggen onze technologische en geografische grenzen en zoeken continu naar nieuwe technische en innovatieve uitdagingen. Op die manier ontwikkelen we nieuwe, zinvolle technologieën voor maatschappelijke vraagstukken van klanten en andere belanghebbenden.

We zijn actief in verschillende focusgebieden. Die gebieden zijn:

  • hightech systems
  • industrial systems & vision
  • optomechatronic systems
  • medical systems
  • unmanned systems

Voor meer informatie over de verschillende focusgebieden

Bezoek onze corporate website

Kennis bundelen in de DEMCON Groep

DEMCON heeft in vijfentwintig jaar tijd bedrijven en minderheidsdeelnemingen samengebracht in de DEMCON Groep. Samen ondersteunen we opdrachtgevers met een divers aanbod van competenties. De disciplines van DEMCON en de bedrijven uit de DEMCON Groep werken intensief samen, waardoor we het complete aanbod van DEMCON naar een hoger niveau kunnen tillen. De bedrijven in de DEMCON Groep lopen uiteen van een metaalspuitgieter tot een 3D animatie- en illustratiebureau dat complexe concepten visueel communiceert. En van een ontwikkelaar van cryogene microkoelers tot ontwikkelaar van beademingssystemen.