Vind jouw plek bij DEMCON

Supply chain

Inkoop en logistiek nemen een centrale positie in nu DEMCON naast ontwikkeling ook steeds meer de (serie)productie verzorgt. We faciliteren de ontwikkelprojecten om de onderdelen bij de juiste leveranciers te verkrijgen tegen de meest optimale voorwaarden en hebben daarnaast een tactische en strategische functie.

 

Van de ontwikkelfase tot complete supply chain

We zijn verantwoordelijk voor de tijdige beschikbaarheid van maak- en koopdelen tegen optimale voorraadcondities. Dit doen we van de inkoop van materialen, de opslag en het picken ervan tot aan uitlevering naar de klant. Zo nodig richten we een complete supply chain voor een project in. Naast belangrijke aspecten als kostprijs, kwaliteit en levertijd beoordelen we vroegtijdig in het ontwerpproces samen met de engineers de maakbaarheid van een systeem.

 

Divers team

We zorgen voor de benodigde onderdelen voor zowel de engineers in de ontwikkelfase, als de operators in de productiefase.

  • Project buyer: tijdens ontwikkelprojecten actief betrokken bij de maakbaarheid van de onderdelen en het verkrijgen ervan bij de juiste toeleveranciers inclusief het inrichten van de supply chain. Ook verantwoordelijk (op tactisch en strategisch niveau) voor een deel van het leveranciersbestand (commodity).
  • Operational buyer: verantwoordelijk voor het daadwerkelijk plaatsen van de inkooporders en het zorgdragen voor de gewenste leverbetrouwbaarheid en de administratie ervan.
  • Warehouse operator: in ons logistiek centrum verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande goederen, de opslag en voorraad ervan en het tijdig verzamelen voor de productie.

Vacatures op de afdeling Supply chain